Autocolant auto printat

De ce autocolant masina?

Autovehiculul reprezinta un mijloc de promovare eficient, datorita numarului crescut al participantilor la trafic, dar si al timpului petrecut in trafic, alege si tu sa-ti personalizezi masina si sa maresti vizibilitatea brandului in randul potentialor clienti cu ajutorul unui autocolant de masina.

Proprietati autocolant masina

Autocolantul auto folosit pentru colantari este unul premium, de calitate superioara,  cu grosimea de 70 microni, flexibil, usor de colat pe suprafete curbate, cu adeziv polimeric, protejat printr-o folie de laminare cu protectie UV.

Acest tip de folie autocolanta auto este caracterizata prin durabilitate ridicata, conceput sa reziste in orice anotimp, nefiind afectat de schimbarile climatice. De asemenea, autocolantul auto poate fi supus unui ciclu de spalari dese, fara a-i fi afectata calitatea.

Colantare autocolant masina

Pentru colantarea auto a masinilor, se poate utiliza folie autocolanta auto printata la o rezolutie de 1440 DPI si laminat lucios sau mat, sau decupat pe contur la cutter plotter, din folii autocolante colorate in masa, folii reflectorizante,  in functie de grafica. Pentru colantarea auto a geamurilor se poate folosi window graphics, pentru a nu impiedica vizibilitatea din interiorul masinii.

Oferim autocolant masina, pe care il puteti monta cu usurinta, datorita foliei de transfer care se aplica dupa printare si decupare pe contur, dar si colantare auto, in cazul lucrarilor mai complexe, unde este nevoie ca personalizarea masinii sa se realizeze de catre un specialist.

Pret

Acum iti poti calcula singur pretul pentru folie autocolanta auto, cu ajutorul calculatorului de pret autocolant auto, introduci dimensiunile dorite si vezi costul in timp real.