Casete si firme luminoase

Caseta luminoasa Textil standard

Pentru firma luminoasa led textila standard, am dezvoltat un nou profil de aluminiu, vopsit in camp electrostatic, care ofera o stabilitate dimensionala foarte buna a sistemului de expunere, cat si o uniformitate completa a luminii. Plecand de la unghiul de reflexie al modulelor de led, am creat un ansamblu unde vizualul este luminat perfect, fara umbre, pete sau alte imperfectiuni. Nu am sacrificat nici intensitatea luminoasa, reusind sa producem probabil cele mai intens luminate sisteme de expunere textila. Modulele pe care le utilizam in producerea acestor sisteme, sunt de cea mai buna calitate, asigurand un flux luminos de minim 110 lumeni fiecare. Carcasa metalica asigura o buna racire a led-urilor, fiind binestiut faptul ca supraincalzirea acestora duce la scaderea duratei de viata. 

Caseta luminoasa Textil Slim

In doar 3,5 cm am reusit sa integram un sistem de iluminare care sa asigure un iluminat uniform al celor mai subtiri panouri. Datorita materialelor special importate pentru genul acesta de iluminare, putem produce casete de mici si mari dimensiuni utilizand sistemul mentionat anterior. Recomandam utilizarea acestor sisteme in interiorul spatiilor de expunere, acolo unde amenajarea nu perminte o adancime mai mare. De asemenea, genul acesta de rame luminoase se poate folosi cu succes si in designul de interior. Dimensiuni reclama luminoasa led textila: Latime maxima : 100cm Lungime maxima : nelimitata. 

Avantajele firmelor luminoase cu fata textila:  

- Dimensionare foarte mare, fara imbinari vizibile
- Nu se sifoneaza, nu face cute.
- Culori vii, intense
- Posibilitatea de schimbare a graficii chiar si de personal necalificat
- Intensitate foarte puternica   
- Consum redus de energie electrica
- Costuri similare cu sistemele clasice
- Timp de productie redus
- Garantie completa 36 luni

Pret firma luminoasa led textila similar cu reclamele luminoase standard.

Tipuri de casete luminoase:  

Iluminare LED- cu leduri high intensity si surse de curent Meanwell
Iluminare TUBURI- tuburi fluorescente, tuburi si drosere Philips


Forma casetelor luminoase

Casetele luminoase pot si dreptunghiulare, rotunde, ovale sau orice alta forma speciala.
Pe fata casetelor luminoase se pot aplica diverse straturi multiple din plexiglas sau dibond, litere volumetrice, sau orice alt element pentru a crea un proiect unic si impresionant.

Structura casetelor luminoase

Structura casetelor luminoase este elementul ce ofera rezistenta si durata de viata a casetelor luminoase. Indiferent de calitatea iluminarii sau printului, daca structura este slaba aceasta nu va rezista in timp si va trebui inlocuita.
HeadPrint pune accent pe durata de viata si garantia oferita produselor sale, de aceea structurile casetelor luminoase sunt metalice cu ranforsari realizate din teava de fier sau aluminiu si profile din aluminiu vopsite in camp electrostatic pentru a preveni ruginirea.