Despre noi

Mai presus de orice, insa castigam respectul si aprecierea clientilor fiindca le suntem nu doar furnizori, ci parteneri. De fapt, tot ce facem este sa indeplinim misiunea Quality Production Design: aceea de a oferi servicii ireprosabile, la preturi oneste.

Tehnologie

Atuul qpp.ro este gama vasta de servicii si tehnologii detinute si vasta experienta acumulata – astfel acomodand aproape toate nevoile clientilor nostri fie ca este vorba de print digital, vopsitorie in culori speciale, decupare CNC, productie standuri publicitare sau creatie si productie art-deco. Detinem tehnologie de ultima generatia de la producatori consacrati in domeniu : Mimaki, Epson, Xerox, Konica Minolta. Vizitam toate targurile internationale de print frecvent si implementam solutii de inalta calitate in domeniul productiei publicitare si a printului digital de mici si mari dimensiuni.


qpp.ro poate considerat in toate aspectele One Stop Shop pentru toate cerintele de print, de la carti de vizita si cataloage pana la bannere, steag, tapet sau print pe materiale rigide. Cu un singur click poti vedea toata gama de produse, capabila sa satisfaca dorintele tuturor profesionistilor in domeniu. Timpii de livrare sunt de la 24h pana la 5/7 zile in functie de volum.Platforma qpp.ro prezinta multe avantaje ce vin in intampinarea nevoilor tale: preturi calculate automat cu discount in functie de volum, eligibilitate calculata automat pentru termeni de plata preferentiali si discounturi de agentie, management al graficilor uploadate, istoric comenzi, emitere comenzi sau oferte, notificare prin SMS de stadiul comenzilor, etc. Cu imbunatatirea constanta a tehnologiilor si serviciilor, catalogul virtual de produse Quality Production Design creste in continuu, anticipand nevoile clientilor nostri, oferindu-le posibilitatea de a-si creste propriul business la randul lor.