Litere Volumetrice Polistiren Extrudat

Despre Litere Volumetrice Polistiren Extrudat

Dimensiuni litere volumetrice din polistiren

Literele volumetrice din polistiren extrudat pot avea urmatoarele grosimi: 2cm, 3cm, 5cm si 8cm. Prin alipirea a doua straturi de polistiren literele volumetrice pot avea si 5+5=10cm sau 8+8=16cm grosime. O placa de polistiren din care se “decupeaza” litera are dimensiunile 58x118cm. Cu alte cuvinte, o litera din polistiren nu poate depasi aceasta dimensiune. In momentul in care un set de litere volumetrice se incadreaza cu totul intr-o placa de polistiren, acestea sunt livrate cu tot cu restul placii ramase – acesta avand rol de sablon si ajuta foarte mult la montarea corecta a literelor.

Vopsire litere volumetrice din polistiren

Literele volumetrice pot fi folosite atat in interior cat si in exterior, se pot vopsi in orice culoare liniara, toate literele volumetrice pot fi aceeasi culoare sau pot fi vopsite in culori diferite. Literele volumetrice din polistiren produse de HeadPrint sunt vopsite numai cu vopseluri ecologice pe baza de apa. Acestea putand fi utilizate cu usurinta in spatii inchise - birouri, case, spatii comerciale, etc.

Avantaje litere volumetrice din polistiren extrudat

Literele volumetrice din polistiren extrudat se pot monta foarte usor chiar si de catre personal neexperimentat in acest domeniu. Dimensiunea volumetriilor din polistiren extrudat porneste de la 1cm patrat si poate depasi si 3m inaltime. Literele volumetrice din polistiren au un cost mult scazut in comparatie cu alte litere volumetrice in acelasi timp pastrand aspectul frumos din cauza finisarilor. Un alt mare avantaj al literelor volumetrice din polistiren este greutatea acestora, literele rezultate fiind foarte usoare si foarte usor de manipulat.

Iluminarea literelor volumetrice din polistiren extrudat

Iluminare halou cu LED – nu se ilumineaza suprafata literei, ci peretele sau suportul pe care litera este montata, creand un efect de halou in jurul literei. LED-urile se aplica pe spatele literei. Pe langa litere volumetrice, Quality Production Design poate confectiona orice simbol, obiect, logo, atat 2D cat si 3D din polistiren. Durabilitatea literelor volumetrice din polistiren extrudat si vopsit este de 7 ani la Exterior si 15 ani la Interior.