Mape de prezentare personalizate

Despre mapele de prezentare personalizate

Mapele nu reprezinta un mijloc de informare in sine, insa, alaturi de cartea de vizita, reprezinta momentul de impact maxim in fata clientilor, de aceea importanta lor este extrem de ridicata. Pentru ca stim cat este de esential acest vector de imagine, Quality Production Design ofera o calitate desavarsita si numeroase optiuni de realizare a mapelor.

Optiuni pentru print si finisare

Imprimarea pentru mape se realizeaza de regula in policromie fata-verso, dar este posibila si adaugarea unor culori speciale (Pantone). Pot fi realizate mape pe diverse suporturi: cartoane dublu cretate, cartoane speciale, cartoane Duplex cu spate alb sau gri, cu gramaje cuprinse intre 250 si 350 gr. Finisari pentru mape: stantare, biguire, plastifiere, lacuire offset sau UV (totala sau selectiva), embossare, folio, aplicare buzunar. Buzunarele pot fi aplicate sau stantate direct din coala, pe diverse modele.

Cerinte tehnice

  • Grafica pentru mape trebuie sa aiba un bleed de 3mm pe fiecare latura, iar textul sa nu aiba dimensiunea mai mica de 6pt, pentru obtinerea unor rezultate optime;
  • Pentru cea mai buna calitate a imaginii, fisierul pentru print trebuie sa aiba 300dpi / CMYK.
  • Formate acceptate: PDF, TIFF.
  • Pret mape

    Pretul pentru mapele de prezentare il puteti calcula folosind calculatorul din dreapta.