Pop Up Wave Textil Drept 300CM

Despre Afise BlueBack

Standul publicitar textil drept este compus dintr-un schelet rezistent si usor din aluminiu care se imbraca cu un material textil, imprimat si usor elastic. Rezultatul este perete/stand publicitar cu un print intins perfect ce se monteaza in cateva minute fara nicio unealta.
Avantajul principal este afisarea mesajului publicitar fara cute si fara imbinari, timpul de montare este foarte scurt iar cel de potrivire al fasiilor (ca in cazul pop-upului spider) este zero.
Standurile publicitare ocupa foarte putin spatiu demontate, iar printul se impacheteaza ca orice alt material textil, neexistand riscul de a se sifona, de a se indoi sau de a face cute la transport.
Sistemul are doua picioare in partea de jos, iar la interior, pe mijloc, are o bara de sustinere, astfel incat are o stabilitate sporita.

Print Pop Up Wave Textil

Printul pe textil nu se sterge, este rezistent la apa si la razele UV, printul se executa prin sublimare la o calitate foarte mare. Standul textil drept este optim pentru expozitii, conferinte, lansari de produs, etc.

Dimensiune stand publicitar textil drept

Dimensiunea standului: 297 x 228 cm.
Dimensiunea printului: 297 x 228 cm.

Pret

Pentru a va calcula pretul standului publicitar textil drept utilizati calculatorul de pret din partea dreapta.