Print indoor, outdoor si digital

Produse si servicii

Quality Production Design poate fi considerat in toate aspectele, One Stop Shop pentru toate cerintele de print, de la carti de vizita si cataloage pana la bannere, steag, tapet sau print pe materiale rigide. Cu un singur click poti vedea toata gama de produse, capabila sa satisfaca dorintele tuturor profesionistilor in domeniu. Timpii de livrare sunt de la 24h pana la 5/7 zile in functie de volum.

Platforma Quality Production Design prezinta multe avantaje ce vin in intampinarea nevoilor tale: preturi calculate automat cu discount in functie de volum, eligibilitate calculata automat pentru termeni de plata preferentiali si discounturi de agentie, management al graficilor uploadate, istoric comenzi, emitere comenzi sau oferte, notificare prin SMS de stadiul comenzilor, etc.

Cu imbunatatirea constanta a tehnologiilor si serviciilor, catalogul virtual de produse Quality Production Design creste in continuu, anticipand nevoile clientilor nostri, oferindu-le posibilitatea de a-si creste propriul business la randul lor.

Despre print si tipar digital

Solutie eficienta de multiplicare rapida in serii mici sau medii „Inarmata” cu solutii eficiente de multiplicare rapida in serii mici sau medii si aparate de tipar digital si nu numai de ultima generatie, firma noastra se asigura ca afacerea dumneavastra are parte de toate materialele de print digital necesare vizibilitatii. De la fluturasi publicitari flyere, la pliante, carti de vizita si ecusoane si legitimatii personalizate, va punem la dispozitie o suma de produse de print digital foarte eficiente.

Fluturasii publicitari, cunoscuti si ca flyere, se numara printre cele mai bune mijloace de informare directa, oferind randament la un cost redus de productie.

Pliantele sunt acele mijloace de print digital care permit companiilor sa transmita informatii intr-un format de dimensiuni mici, mesajul fiind astfel usor de asimilat, in timp ce afisele publicitare sunt faimoase prin eficienta dovedita in timp. Cartile de vizita sunt un produs de print digital care consolideaza identitatea de brand, avand si o latura a utilitatii – transmiterea informatiilor de contact, cataloagele publicitare reprezinta un mijloc complet de informare cu privire la serviciile si produsele oferite, iar mapele de prezentare si foile cu antet si etichetele autocolante au, ca si cartile de vizita, un impact mare asupra identitatii de brand si asupra clientilor.

Calendarele de birou sunt un produs de tipar digital de personalizare a companiei, avand si o latura utila, la fel si ecusoanele si legitimatiile, care nu trebuie sa lipseasca din cadrul unei companii, mai ales in cazul unor targuri, expozitii sau prezentari importante.

Cresteti vizibilitatea si intariti identitatea de brand a companiei dumneavastra cu ajutorul produselor noastre!