Roll Up Banner

Despre Roll Up Banner

Un Rollup este un sistem expositional portabil, care se monteaza si demonteaza usor, fiind astfel foarte practic. Latura practica este acentuata de sistemul sau de strangere automata, pe un rulou tensionat, intr-o caseta de aluminiu.

Portofoliul nostru include doua tipuri de roll up banner, RollUp Premium si RollUp Aluminiu. Ambele sisteme expozitionale sunt usor de transportat dintr-un loc in altul. Bannerele roll up sunt recomandate pentru expozitii, showroom-uri, magazine, mall-uri, campanii promotionale, cafenele, cinematografe, teatre, baruri, evenimente mondene, receptii, hoteluri, pasaje de trecere, sali de conferinte, mall-uri, hypermarket-uri, puncte de vanzare, aeroporturi, campanii de sampling, simpozioame, evenimente diverse, unitati de invatamant si pentru multe alte locuri. Acestea pot anunta o oferta, lansarea unui produs, pot face cunoscut motto-ul firmei sau chipul reprezentantului direct al unei companii – oricare ar fi scopul utilizarii unui rollup sau a unor rollup-uri, acesta il va indeplini cu gratie. Va atrage, cu siguranta, atentia publicului tinta, transformand indivizi din simpli spectatori in clienti.

Un Rollup include sistem de expunere tip Roller banner din aluminiu extrudat, print in policromie cu cerneala tip real solvent, pe polipropilena la calitatea exceptionala de 2400 DPI si husa pentru transport. Cand vine vorba de preturi, atat pentru RollUp Premium, cat si pentru RollUp Aluminiu, acestea pot fi calculate in sistemul nostru, dupa cantitatea comandata si trasaturile particulare ale roll up banner-elor comandate de dumneavastra