Standuri si Popup-uri de prezentare

Despre Afise BlueBack

Sisteme de promovare elegante, cu print de calitate exceptionala, usor de transportat, montat/ demontat!

Va prezentam patru tipuri de standuri de prezentare si popup-uri pliabile de calitate, la preturi convenabile: standuri PopUp Drept, standuri Spider PopUp Curb, standuri PopUp Desk si standuri Promoter Desk. Aceste standuri de prezentare sunt realizate din pentaprint sau hips, singurele materiale destul de rigide pentru a nu se curba atunci cand sunt aplicate pe panou, insa suficient de flexibile pentru a se putea rula in timpul transportului materialelor. Sistemele expozitionale sunt si ele realizate din materiale de calitate, in acest caz din aluminiu, oferind prestanta si instrumente de promovare eficiente la un pret mic.

Calitatea printului este foarte mare, pana la 2400 DPI, iar tile-urile pot fi si laminate pentru o protectie si durabilitate mai mare. Aceste standuri de prezentare sunt variante economice, rapide si eficiente atunci cand vine vorba de prezentari si expozitii de tot felul, fiind gata de a fi montate si demontate foarte simplu, fara ajutorul unei echipe specializate.

Calitatea materialelor este una superioara, iar aparatura de ultima generatie folosita in realizarea comenzilor creeaza produse fara cusur, dovada a seriozitatii si daruirii echipei Head Print, dar si a celor peste 10 ani de experienta in domeniul productiei publicitare si a printului digital de mari dimensiuni.